Een Zuid Afrika safari is een onvergetelijke reis vol avontuur en spanning. Bij AfricaSafiri stellen we deze prachtige belevenis graag op maat voor u samen. Uiteraard geheel afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Natuurlijk kunnen we u door onze ruime ervaring en kennis over dit continent ook altijd voorzien van een uitstekend advies.

Zuid Afrika leent zich bij uitstek voor het maken van een adembenemende safari. Tijdens uw verblijf in Zuid Afrika maakt u kennis met de bijzondere landschappen en natuur. Natuurlijk mag u daarbij ook de gastvrijheid van dit prachtige land niet vergeten. Een Zuid Afrika of Botswana safari wordt geheel door ons op maat gemaakt. Dat betekent dat we rekening houden met uw wensen en behoeften. Dit kan een bepaald thema zijn, maar natuurlijk ook het bezoeken van specifieke bezienswaardigheden.

Laat u verrassen door de ongerepte natuur en ontmoet de big 5 van heel dichtbij. AfricaSafiri is tevens gespecialiseerd in het aanbieden van individuele reizen door Zuid Afrika en Namibië. Uiteraard voorzien van een programma waarbij alles op elkaar is afgestemd. Dat betekent dat u verblijft in bijzondere accommodaties en geniet van de meest mooie routes.

Op maat gemaakte Zuid Afrika safari

Zuid Afrika SafariNaast het aanbieden van maatwerk individuele reizen, bent u bij AfricaSafiri ook aan het juiste adres voor een familiereis door Zuid Afrika. Tijdens een op maat gemaakte Zuid Afrika safari maakt u bijvoorbeeld kennis met het bruisende Kaapstad, en brengt u een bezoek aan de Fish River Canyon. Ook een bezoek aan Stellenbosch en Cederberg mogen tot één van de vele hoogtepunten beschouwd worden.

Uiteraard voorzien we u tijdens deze Zuid Afrika safari desgewenst van een betrouwbare 4x4 waarmee u comfortabel door het landschap reist. Bij AfricaSafiri hechten we veel waarde aan kwaliteit en persoonlijk contact. Het op maat maken van een reis wordt dan ook altijd voorafgegaan door een oriënterend intakegesprek. Zo kunnen we ons programma nog beter afstemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften. Of dat nu gaat om een safari in Namibië of een Zuid Afrika safari met een aaneenschakeling van bijzondere momenten.

Ook een rondreis door Botswana maken we graag voor u op maat. U overnacht in de meest mooie lodges op de mooiste plekjes die dit land rijk is. Daarbij streven we ernaar om zowel de accommodaties als de route daar naar toe geheel op elkaar af te stemmen. Naast een Zuid Afrika safari bent u bij ons ook van harte welkom als u een rondreis door Marokko in 8 dagen wilt maken.

Neem contact op