Bij AfricaSafiri bent u aan het juiste adres als u uw rondreis door Botswana op maat wilt laten maken. Door onze ruime ervaring met en kennis van Zuid Afrika, kunnen we uw reis altijd geheel afstemmen op uw specifieke wensen en behoeften. Een rondreis door Botswana staat garant voor een onvergetelijke reis met een aaneenschakeling van hoogtepunten.

Zeker als u een liefhebber bent van wilde dieren en ongerepte natuur is Botswana de bestemming van uw dromen. De omgeving ligt centraal in Zuid Afrika en staat bekend om haar diamanthandel. Dat maakt het land niet alleen welvarend, maar ook een uitstekende bestemming voor een familiereis door Zuid Afrika of een avontuurlijke individuele reis. Bij AfricaSafiri vinden we het belangrijk dat de rondreis door Botswana geheel aan uw wensen en specifieke behoeften voldoet.

We passen ons maatwerk dan ook niet alleen toe in de exclusieve verblijven die we voor u reserveren. Ook de routes van en naar de verschillende bezienswaardigheden stemmen we af op uw wensen. Ze zijn stuk voor stuk bijzonder en adembenemend te noemen. Een Botswana safari staat garant voor een onvergetelijk avontuur. We zijn dan ook niet voor niets dé specialist in reizen door Zuid Afrika en Namibië.

Exclusieve en op maat gemaakte rondreis door Botswana

Rondreis BotswanaBotswana is het kloppende hart van Zuid Afrika. Het ligt ingesloten tussen de prachtige landen Namibië, Zambia en Zimbabwe. Naast een rondreis door Botswana staan we dus ook graag voor u klaar als u een safari door Namibië wilt maken. Het programma voor een Zuid Afrika safari of een rondreis door Botswana, wordt door ons altijd op maat gemaakt.

Dat betekent dat we rekening houden met uw wensen en behoeften. Bijvoorbeeld het bezoeken van diverse natuurparken, een route richting de Victoria Falls of het ontdekken van de big 5 in de Okavango Delta in Botswana. We bieden maatwerk pakketten aan waarbij zelfs de routes naar de meest bijzondere accommodaties in Botswana op elkaar zijn afgestemd. Uw rondreis door Botswana veranderd op deze manier in een onvergetelijke beleving.

Bij AfricaSafiri staan we ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar maatwerk pakketten voor een rondreis door Marokko in 8 dagen. De beste reistijd voor een rondreis door Botswana ligt tussen de maanden mei en september. U kunt dan niet alleen profiteren van een aangenaam klimaat, maar ondervindt ook geen hinder van regenval. Onze specialisten adviseren u graag in een vrijblijvend intakegesprek. Persoonlijke contact en het leveren van kwaliteit staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Neem contact op