Familiereis Zuid AfrikaEen familiereis naar Zuid Afrika wordt door ons geheel volgens uw wensen samengesteld. Dat betekent dat we rekening houden met de specifieke wensen en behoeften van het gehele reisgezelschap. Zuid Afrika is bij uitstek geschikt voor het maken van een onvergetelijke reis voor de hele familie. Het land biedt veel afwisseling. Zowel in landschappen, cultuur en bijzondere bezienswaardigheden.

Bij AfricaSafiri bieden we onze reizen naar Zuid Afrika of Namibië altijd op maat aan. U geniet met het hele gezin van een individuele vakantie waarbij u dit prachtige continent zelfstandig ontdekt. Onze maatwerk pakketten beperken zich niet alleen tot het selecteren van de meest bijzondere plekken in Zuid Afrika. Ook de routes die u aflegt en de accommodaties waarin u verblijft worden tot in detail op elkaar afgestemd.

Een familiereis naar en door Zuid Afrika wordt op deze manier een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Maak kennis met de indrukwekkende natuur of de omvangrijke wildparken waarin u gegarandeerd oog in oog komt te staan met diverse wilde dieren. Denk daarbij aan hyena’s, olifanten en leeuwen. Een safari door Namibië is daarvoor een aanrader. Ook op culinair gebied heeft Zuid Afrika veel te bieden. Het continent kent veel bekende wijngebieden waaronder Stellenbosch.

Op maat gemaakte familiereis naar en door Zuid Afrika

Bij AfricaSafiri maken we uw droomreis geheel op maat. Daarbij maakt het niet uit of u met het gezin door Zuid Afrika wilt reizen, of liever kiest voor een rondreis door Marokko in 8 dagen. We hechten veel waarde aan kwaliteit en persoonlijk contact. Onze maatwerk pakketten worden dan ook samengesteld naar aanleiding van een intakegesprek.

Door de behoeften en wensen van het gezelschap in kaart te brengen, kunnen we u altijd een passend reisschema bieden. Uiteraard passend binnen het reisbudget. Ook als u een rondreis door Botswana wilt maken kunt u rekenen op onze ervaring en adviezen. Een Botswana safari is een onvergetelijke beleving voor de hele familie. Een familiereis door Zuid Afrika brengt u naar bijzondere plaatsen zoals Cape Point met een uitzicht op Robbeneiland, de imposante Tafelberg en de vele adembenemende kustlijnen en stranden. Ook een Zuid Afrika safari behoort tot de mogelijkheden.

Natuurlijk zorgen we voor een betrouwbare auto of zelfs een 4x4 waarmee u het landschap comfortabel trotseert. Onderweg geniet u van mooie routes die zich afwisselend kenmerken door rotsachtige bergen, hooglanden en kleurrijke bloemenvelden. Een familiereis door Zuid Afrika wordt op deze manier een aaneenschakeling van mooie momenten welke samen zorgen voor een waardevolle herinnering. AfricaSafiri is dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van reizen naar en door Zuid Afrika.

Neem contact op