De reisspecialisten van AfricaSafiri staan graag voor u klaar als u graag een Botswana safari op maat wilt laten maken. Kwaliteit is daarbij ons belangrijkste kenmerk. Het programma voor een safari door Botswana wordt door ons geheel op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat zowel de routes, bezienswaardigheden en de accommodaties geheel worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Botswana Safari

Niets staat een onvergetelijke reis door Botswana op deze manier nog in de weg. Botswana is dan ook niet voor niets dé bestemming voor het maken van een adembenemende safari. Een Zuid Afrika safari wordt op deze manier een belevenis om nooit meer te vergeten. Botswana heeft veel te bieden als het aankomt op wildlife en ongerepte natuur. Deze omgeving kent veel Nationale Parken die bekend staan om hun prachtige landschappen en de ruime aanwezigheid van wilde dieren.

Bij AfricaSafiri bieden we al onze Botswana safari programma’s op maat aan. Dat wil zeggen dat we uw individuele rondreis door Botswana geheel afstemmen op uw wensen en behoeften. Hierbij kunt u denken aan de overnachtingen in bijzondere lodges, maar natuurlijk ook in het selecteren van de mooiste routes. Onderweg geniet u van de vriendelijke en gastvrije bevolking, evenals de overvloedig aanwezige bezienswaardigheden.

Botswana safari in Zuid Afrika

AfricaSafiri is gespecialiseerd in het aanbieden van reizen door Zuid Afrika en Namibië. Ook een Botswana safari mag daarbij niet ontbreken. Of u nu kiest voor een rondreis door Botswana of een safari in Namibië, bij AfricaSafiri draait alles om het aanbieden van maatwerk kwaliteitsreizen. Onze safari’s kunnen worden uitgebreid met het huren van een auto of zelfs een betrouwbare en solide 4x4.

Op deze manier reist u comfortabel door het prachtige Zuid Afrikaanse landschap. Als u een Botswana safari op maat wilt laten maken, dan doen we dat binnen AfricaSafiri altijd aan de hand van een intakegesprek. Het reisprogramma kunnen we op deze manier geheel afstemmen op uw wensen. Dit kan een bepaalde route zijn, maar natuurlijk ook het bezoeken van de Okavango Delta en Moremi.

De kans dat u oog in oog komt te staan met wilde dieren is hier bijna 100%. Een Botswana safari is ook geschikt voor het bezoeken van de imponerende Victoria Falls. Ook voor een familiereis door Zuid Afrika of een rondreis door Marokko in 8 dagen staan we voor u klaar. Uiteraard stellen we onze reizen zo samen dat ze passen binnen uw budget en voldoen aan uw specifieke wensen en behoeften.

Neem contact op