Een safari door Namibië laat u natuurlijk bij voorkeur op maat maken. Zo weet u zeker dat uw reis een onvergetelijke ervaring wordt met een aaneenschakeling van hoogtepunten. Namibië is bij uitstek geschikt voor het maken van een safari. Tijdens een safari door Namibië maakt u kennis met de meest bijzondere landschappen die het land rijk is. Hierbij kunt u denken aan adembenemende plateaus met hoge toppen, de langgerekte zandwoestijn aan de kust en het ongerepte binnenland van Namibië.

Natuurlijk staat het land ook bekend om de ruime aanwezigheid van wilde dieren. Tijdens uw zelfstandige en individuele safari heeft u een grote kans om wilde honden, hyena’s en leeuwen te kunnen zien. Natuurlijk mogen olifanten daarbij niet ontbreken. Deze Zuid Afrika safari is bij uitstek geschikt als u een liefhebber bent van wild en natuurreservaten.

Reizen door Zuid Afrika en Namibië zijn daarvoor het meest geschikt. Bij AfricaSafiri houden we graag rekening met uw wensen en behoeften. We maken uw safari door Namibië dan ook altijd geheel op maat. Het land is ook zeer geschikt om te bezoeken als u graag een familiereis door Zuid Afrika wilt maken.

Individuele safari door Namibië Zuid Afrika

Safari NamibiëDoor onze ruime ervaring kunnen we u altijd een goed advies en een passend aanbod doen. Uiteraard geheel afgestemd op uw behoefte en passend binnen uw budget. Onze reizen worden altijd individueel aangeboden. Dat betekent dat u geen rekening hoeft te houden met medereizigers of een groep. Bij AfricaSafiri vinden we persoonlijk contact van groot belang.

Op deze manier krijgen we een goed beeld van uw wensen en kunnen we u een maatwerk pakket aanbieden die wordt afgestemd op uw behoefte. Natuurlijk richten we onze aandacht daarbij ook op het reserveren van de meest bijzondere accommodaties, en laten we u graag kennismaken met de mooiste routes die het land rijk is. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u kiest voor een rondreis door Botswana of een safari in Namibië.

Ook een Botswana safari wordt door ons geheel verzorgd en op maat gemaakt aangeboden. We zijn dan ook niet voor niets gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerk pakketten die u de mooiste bezienswaardigheden van Zuid Afrika en Namibië laten zien. Naast reizen naar Zuid Afrika staan we ook graag voor u klaar als u interesse heeft in een rondreis door Marokko in 8 dagen. Ook deze reizen zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Neem contact op