Avontuurlijke reizen Comfort reizen Familiereizen Konvooi reizen Maatwerk reizen

 
De kolossale en ongerepte natuur van Namibië zal zeker een ongekende indruk op je achterlaten!

Tijdens een selfdrive door Namibië ontdek je dit bijzondere, ruige en uitgestrekte land én de vele hoogtepunten die Namibië rijk is. Bezoek Sossusvlei met zijn bekende rode zandduinen en indrukwekkende Dead vlei, geniet van de uitzichten over Fish River Canyon en reis door Damaraland met zijn ruige rotsformaties waarvan Spitzkoppe “de Matterhorn van Afrika” zeker niet mag ontbreken. Verken Kaokoland tijdens je rondreis door Namibië en kom meer te weten over de cultuur en verschillende stammen die hier in het Noorden nog leven.

Namibië bestaat niet alleen uit zand maar heeft ook een fantastisch groen landschap om te ontdekken, “de Caprivistrook” met zijn bijbehorende wildlife, is zeer de moeite waard!

Uiteraard mag een bezoek aan Etosha National Park ook niet ontbreken tijdens je rondreis door Namibië. Maak daar geweldige game drives en ga op zoek naar al het wild dat Etosha te bieden heeft.

Namibië kenmerkt zich door zijn onvoorstelbare leegte, je kunt hier uren rondrijden en je helemaal alleen op de wereld wanen. Namibië is een van de minst dichtbevolkte landen ter wereld en kent mede daardoor een ongerepte natuur en spectaculair wildlife.

Wie kiest voor een selfdrive door Namibië, trakteert zichzelf op fantastische life time memories…!

Diegene die Namibië combineren met Botswana maken het feest helemaal compleet...