Een selfdrive reis door Namibië & Botswana is een uitstekende manier om Afrika te ontdekken en zeer geschikt voor de reizigers die van vrijheid houden.

Het is een fantastische ervaring om met een 4x4 in je eigen tempo rond te reizen door de overweldigende natuurschoon die deze landen te bieden hebben. Onze selfdrive reizen worden met grote zorg door ons samengesteld zodat onze reizigers goed voorbereid en onbezorgd kunnen genieten van hun unieke reis!

Avontuur, comfort en luxe

De mate van avontuur en comfort of luxe bepaal je zelf! De wegen op de uitgestippelde routes zijn overwegend gravel, maar van goede kwaliteit en na de juiste instructie dan ook voor iedere reiziger op een comfortabele manier prima te bereizen. Ben je echter op zoek naar een flinke dosis avontuur dan kennen de landen, en wij gelukkig ook, vele routes, waarvoor je behoorlijk wat stuurmanskunst of een avontuurlijke instelling dient te bezitten! De routes tussen de accommodaties worden door ons volledig uitgestippeld.

De accommodaties of campsites zijn van te voren door ons vastgelegd. Ook hier kies je zelf voor de mate van comfort en luxe. Zo kun je kiezen voor slapen in een daktent en Afrika in de nacht ervaren door slechts de scheiding van een tentdoek, maar je kunt ook kiezen voor meer comfort door te verblijven in unieke kleinschalige accommodaties of een combinatie van beiden. In onze standaard reizen hebben we reeds een aantal gave routes met een mooie selectie van accommodaties gemaakt in een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Kies je voor een maatwerk reis dan stellen we de volledige reis in gezamenlijk overleg samen.   

Roadbook

Ruim voor vertrek ontvangen onze reizigers een uitgebreid informatiepakket. Deze bestaat uit een roadbook met veel tips voor onderweg, routeomschrijvingen, wegenkaarten met de routes ingetekend, detailkaarten van gebieden waar dat noodzakelijk is en een digitale app met daarin alle informatie offline opgeslagen. Kortom, alles wat noodzakelijk is om onze reizigers zo veel mogelijk te ontzorgen!

Betrouwbaar vervoer

Een zeer belangrijk onderdeel van onze selfdrive reizen is de goede en betrouwbare 4x4 voor onderweg. Bij ons autoverhuurbedrijf ontvangen onze reizigers vόόr vertrek een uitgebreide uitleg van de 4x4 zodat ze precies weten hoe alles werkt! Ook zijn onze selfdrive reizen voorzien van pechhulp voor onderweg en indien nodig medische ondersteuning, zodat onze reizigers met een gerust hart op reis kunnen.    

Het enige dat onze reizigers nog zelf moeten doen is rijden en ultiem genieten van hun fantastische selfdrive reis en het opdoen van life time memories…