AfricaSafiri verzorgd compleet op maat gemaakte reizen naar en door Zuid Afrika en Namibië. Uiteraard geheel afgestemd op uw reisbudget, wensen en speciale behoeften. Ontdek de mooiste landschappen en wildreservaten van dit prachtige continent tijdens onze individuele reizen. Ook een familiereis naar Zuid Afrika stellen we graag voor u samen. Door onze ruime ervaring en kennis van het land bent u altijd zeker van een onvergetelijke ervaring.

Reizen Zuid Afrika en NimibiëReizen naar Zuid Afrika en Namibië zijn tevens bij uitstek geschikt voor het maken van een safari. Tijdens een safari door Namibië wordt u verrast door de mooie landschappen en de overdaad aan wilde dieren. Het land kent veel verschillende antilopen soorten, leeuwen en olifanten die u in één van de vele wildreservaten in hun natuurlijke habitat kunt bewonderen.Bezoek bijvoorbeeld Etosha National Park of maak uw Zuid Afrika safari compleet met een bezoek aan Erindi of de Fish River Canyon.

Namibië kent veel verschillende landschappen. Ze kenmerken zich door woestijngrond en plateaus met indrukwekkende hoogtes. Voorbeelden daarvan zijn de Brandberg met een hoogte van ruim 2600 meter. Bij AfricaSafiri hechten we waarde aan kwaliteit. Onze maatwerk pakketten voor reizen naar Zuid Afrika en Namibië worden dan ook geheel volgens uw wensen en binnen uw budget samengesteld.

Op maat gemaakte reizen naar Zuid Afrika of Namibië

Als u kiest voor onze reizen naar en door Zuid Afrika of Namibië, dan kunt u uw vakantie ook compleet maken met een rondreis door Botswana. Ook dit Zuid Afrikaanse land herbergt adembenemende bezienswaardigheden en bijzonderheden. Natuurlijk behoort een Botswana safari daarbij ook tot de mogelijkheden. Tijdens onze maatwerkreizen naar en door Zuid Afrika kunt u ervoor kiezen om steden als Kaapstad en Stellenbosch aan te doen.

Maak uw rondreis door Zuid Afrika compleet met een bezoek aan de pinguïnkolonie van Cape Point. Natuurlijk kent Zuid Afrika ook veel culinaire hoogstandjes, indrukwekkende wijngebieden en veel natuurschoon. Ook als u van Kaapstad naar Windhoek wilt reizen kunnen we u een op maat gemaakt pakket bieden.

De exclusieve en individuele reizen die wij aanbieden naar en door Zuid Afrika of Namibië, komen tot stand naar aanleiding van een persoonlijk intakegesprek. Op deze manier krijgen we een goede indruk van uw wensen zodat we de reis van uw dromen tot in detail kunnen samenstellen. Wilt u liever een rondreis door Marokko in 8 dagen maken? Ook dan staat AfricaSafiri voor u klaar.

Neem contact op