AfricaSafiri is gespecialiseerd in maatwerkreizen maar we bieden ook ‘standaard’ reizen aan! De 'standaard'reizen dienen enerzijds als inspiratie voor een maatwerkreis en anderzijds kunnen ze ook zo geboekt worden als deze volledig aan je wensen voldoet.

Indien je een ‘standaard’ reis wilt boeken dan kun je dit doen via de button ‘boek deze reis’ die bij de betreffende reis staat aangegeven. Uiteraard kun je ons ook een mail sturen met de gewenste te boeken reis.

Wil je graag een maatwerk reis samenstellen kun je dit doen via de button ‘vrijblijvend reisvoorstel aanvragen’ die op meerdere plaatsen op onze website staat weergegeven. Uiteraard kun je ons ook een mail sturen met de benodigde gegevens.

De volgende stap is dat we een oriënterend en vrijblijvend gesprek plannen. Tijdens dit leuke gesprek begint de voorpret al volop en bespreken we samen alle wensen en mogelijkheden. Zo komen we uiteindelijk samen tot een reis die op alle vlakken naadloos aansluit op jouw wensen!

We hebben veel tijd doorgebracht in de landen waarin we onze reizen aanbieden en we hebben alle locaties zelf bezocht. Zodoende kennen we de landen en de routes zeer goed. Je krijgt daardoor bijzondere plekken te zien, die de grote touroperators niet kennen. We werken al jaren samen met dezelfde en zeer betrouwbare lokale agenten zodat je volledig onbezorgd op reis kunt. Verder krijg je van ons advies over de vliegreis, die je vervolgens zelf boekt.

Is de reis eenmaal geboekt? Dan krijg je ruim op tijd voor vertrek de vouchers en ons uitgebreide road-book. Hierin vindt je een nauwkeurige routebeschrijving, wetenswaardigheden voor onderweg maar ook zaken die noodzakelijk zijn voor een goede voorbereiding. Verder voorzien we je van allerlei tips en ontvang je de benodigde routekaarten waarop we de routes reeds volledig voor je uitwerken.
Tevens ontvang je alles in een digitale app zodat je te allen tijde alle informatie bij de hand hebt. Zowel thuis, tijdens de voorbereiding als onderweg tijdens de reis! 

Zo ben je goed voorbereid om optimaal te kunnen genieten van jouw Afrika avontuur!