Africa Safiri

Voorbeeldreizen

Al onze reizen worden speciaal voor u samengesteld. Om u een idee te geven van de mogelijkheden vindt u op onze website een aantal voorbeeldreizen. Van eenvoudige reizen tot zeer uitgebreide reizen. 

Bekijk de voorbeeldreizen

Over ons

Afric@Safiri is een onafhankelijke touroperator met een enorme passie en kennis van zuidelijk Afrika en Marokko. Wij hebben persoonlijke ervaringen met al onze locaties en komen zelf geregeld ter plaatse.

Meer over Afric@Safiri

Afspraak maken

Om voor u de ideale rondreis door zuidelijk Afrika en Marokko samen te stellen, maken wij graag een persoonlijke, vrijblijvende afspraak met u. Dan bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden.

Maak een afspraak

Landen

Wij organiseren reizen naar en door de volgende landen:

Angelique en Rob

Onze passie voor reizen heeft ons naar vele bijzondere plekken, culturen, natuurschoon en mensen over de hele wereld gebracht. De “liefde” voor Afrika bracht ons een aantal jaren geleden bij Peter en Afric@ Safiri! Toen zich de kans voordeed om Afric@ Safiri te versterken hoefden we dan ook geen moment te twijfelen en zijn we vol overtuiging aan boord gestapt. 

Meer over Angelique en Rob

Angelique Rob

peter van doorn

Peter van Doorn

Reizen is een van de leukste dingen om te doen in het leven. Ook toen ik, Peter van Doorn, nog werkte bij AMEV/Fortis (nu ASR), reisde ik al veel. Afrika werd mijn grote liefde en passie. Na mijn vroege pensionering met 56 jaar bracht ik deze liefde steeds meer over op vrienden en kennissen. Liet ik ze ook delen in mijn kennis van dit continent. En zo ontstond Afric@ Safiri, eigenlijk bij wijze van hobby.

Meer over Peter