Boeken met de zekerheid van gratis annuleren!

Tijdens deze corona-pandemie lijkt het zeer onzeker om een reis te boeken. Anderzijds willen we eigenlijk wel heel graag weer op reis en Afrika ontdekken!

Afric@Safiri wil graag samen met jou weer de voorpret van een mooi avontuur beleven en nu we in Nederland en Europa volop zijn gestart met vaccineren lijkt het einde van deze pandemie toch in zicht te komen.

Veel reizigers zeggen tegen ons; als het weer kan dan gaan we meteen! Maar dan moet er natuurlijk nog wel voldoende beschikbaarheid zijn. Als we zo meteen op een punt komen dat het allemaal weer kan komt er een run op auto’s en overnachtingen.

Wij bieden je daarom de mogelijkheid om je reis gewoon te boeken met de zekerheid van gratis annuleren en gratis verplaatsen!
Dan kan de voorpret toch beginnen en als het straks allemaal anders is dan verwacht kun je de reis gewoon annuleren of verplaatsen.

Boek jij je reis voor 1 juni 2021 dan krijg je van ons de zekerheid dat je, zonder opgave van reden, gratis kunt annuleren tot 8 weken voor vertrek. Tot 4 weken voor vertrek kun je kosteloos je vertrekdatum wijzigen.

Resume:

  • Tot 8 weken voor vertrek, zonder opgave van reden, gratis annuleren,
  • Tot 4 weken voor vertrek kosteloos je vertrekdatum wijzigen,
  • Vanaf 4 weken voor vertrek gelden onze reguliere voorwaarden,
  • Je boekt je reis voor 01-06-2021
  • Je vertrekdatum ligt tussen 01-06-2021 en 31-12-2021

Laat de voorpret maar beginnen!!